Bröstförstoring del 2

När jag vaknade till liv på uppvaket mådde jag hur bra som helst. Var inte ett dugg illamående eller snurrig som många andra var. Mamma kom och hälsade på en stund och jag ringde till några vänner för att försäkra dom om att jag överlevde operationen. Efter det måste jag ha somnat.
På eftermiddagen var jag uppe på benen och vägrade att lägga mig ner igen. Var för pigg för det och fick ont i kroppen av att bara ligga stilla. Gjorde lite bröstgymnastik, åt mat och gick på toa.
Väl inne på toan höll jag på att tuppa av, så nästan utan att se någonting och utan att kunna gå rakt lyckades jag ändå ta mig in på rummet och lägga mig i sängen. Somnade direkt.

Bröstförstoring del 1

Igår klockan 07:10 plockade min kirurg (Örjan Gribbe) upp mig med bilen vid min busshållsplats. Gulligt att han erbjöd skjuts när han kom på att han ändå hade vägarna förbi. Inte alla som skulle gjort det.
Framme vid Proforma som kliniken heter tilldelades jag ett rum som jag fick dela med en annan tjej som även hon skulle göra en bröstförstoring. Otroligt skönt att vi kom så bra överens som vi gjorde. Lite synd att vi inte bytte nummer.
Det skissades lite på mina bröst, jag fick massor av olika tabletter(smärtstillande) och helt överlycklig la jag mig ner på britsen där jag skulle opereras. Klockan var då 9:00. Blev nerbäddad med både täcke och kudde så det var faktiskt riktigt bekvämt.
Började skratta och fnittra jättemycket trots att jag ännu inte fått något morfin och läkarna skrattade åt mig. Tror att jag var lite nervös just då. Fick dropp i handen, en klämma på fingret för att mäta pulsen, band runt armen för att mäta blodtrycket och någon annan sak på låret. Jag minns när jag började känna av morfinet. Blev snurrig i huvudet och kroppen blev varm. Fick då andas in syrgas en stund och efter det minns jag absolut ingenting av operationen.

Snart är det dags

24 timmar kvar. Pirrigt!

Nervositeten är på gång

Opererar mig om två dagar!

Underbara lördag

Kom nyss hem från en lång promenad med syrran. Promenerade tilll Tyresö strand för att hämta skidutrustning hos kusinerna. Åker ju till Romme nästa helg och ska åka skidor för första gången. Får se hur det går.
Igår var det faktiskt hur roligt som helst på jobbet. Sara var så himla klumpig så jag skrattade åt henne hela kvällen. Vi fick även höra från en chaufför att det verkar som att vi två är lesbiska vilket också gav oss någonting att skratta åt.
Nu ska jag till centrum med systern min och köpa mat och senare ikväll ska jag på bio med Vicki :)

Här har vi en trött jäkel

Kommer inte att ha någon energi alls på jobbet idag. Jag var vaken alldeles för länge igår och har inte fått den sömnen som jag behöver. Syrran hade bjudit över några vänner och då var det inte så lätt för mig att bara gå och lägga mig. Är ju den sociala typen.
Hittade mina nattskenor till tänderna igår kväll. De som har varit borta i flera veckor. Det märktes verkligen att jag inte använt de på ett tag för det gjord skitont att sätta i dom igen.

...

Hade det riktigt roligt på jobbet idag. Tack vare mina underbara brudar. Har alltid så kul tillsammans med dom.
Jobbade utan anställning idag för att min chef inte "hunnit" fixa anställningsbeviset. Kändes lite sisådär...Linn tvingade mig att gå och prata med facket om det och efter att ha pratat med dom kände jag mig genast tryggare. Har dom på min sida om man säger så. Kanske är dags för mig att gå med i facket snart. Känns som att det vore en bra idé.
Förövrigt så håller min dåliga hy på att komma tillbaka vilket är så otroligt störande. ORKAR INTE MED DEN SKITEN IGEN! Vill bara att läkemedelsverket ska godkänna min medicin!

Det rullar på

Projeketet är fortfarande igång. Det har inte runnit ut i sanden och det hoppas jag verkligen inte att det gör heller. Känns så bra just nu när jag tänker på våra planer.
I förrigår fixade vi en ny gemensam mailadress samt en inloggning till tradera. Där måste vi nu skriva ihop en lite presentation innan vi kan sätta igång med allt annat. Igår bestämde vi oss för att det är Linn som ska hålla i pengarna och inte jag. Faktiskt min idé för att jag vet hur jag är när det gäller pengar.
Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för att sen åka till jobbet...

RSS 2.0