Stora planer

Det är så att jag har ett stort projekt på gång tillsammans med Linn och med det menar jag VÄÄÄLDIGT stort. Vill inte avslöja för mycket men idag har jag tagit mig tid till att rota fram alla mina gamla bilder på inredning och färger som jag har sparat under åren. Bland min samling hittade jag 3 stycken riktigt fina bilder med tjusiga kombinationer av färger. Ska ta med dom till jobbet för att visa Linn.

Man har ju ändrats lite

Vaknade nyss och om en timme ska jag röra mig mot jobbet. Förr skulle jag ha panik just nu och stressat som bara den för att jag inte skulle hinna fixa mig men nu tar det MAX en halvtimme för mig att fixa håret, sminka mig och klä på mig. Är så skönt när man har fått in rutinen.
Samtidigt har jag dragit ner på sminkningen rejält om man jämför med förut då jag höll på med ögonskuggor och läppstift varje dag. Förstår inte hur jag orkade med det.
Eftersom att jag använde så mycket smink förut har jag massor utav det kvar hemma. Känns ju dumt att slänga det när jag vet att jag kommer behöva det någongång. Kan gissa på att jag har över 50 stycken olika läppglans och läppstift... Får se om jag ska ta och rensa lite någon dag. Behöver all plats jag kan få i mitt rum som börjar bli smockfullt med saker.

Natti natti

Planerna för ikväll var egentligen utgång med Ammelie och hennes arbetskollegor. Jag ställde dock in (ytterligare en gång) för att jag har varit alldeles för trött under dagen. Sov endast en timme inatt och det räcker inte för att hänga i stan hela natten. Är nästan säker på att jag skulle vara ett tråkigt sällskap då jag skulle längta hem till sängen. Känner redan nu trots att jag bara är hemma att jag måste sova snart. Lite synd att jag är så pass trött. Vill ju börja spela Star Wars men jag får väl ta den en annan dag istället.

Dagen blev bättre

Jag har sovit 3 timmar varje natt den här veckan. Förstår inte hur jag orkar. Trots bristen på sömn har jag lyckats hålla mig pigg och glad på jobbet. Helt otroligt! Känns dock som att det är dags för mig att skärpa mig med sömnen.
Efter att ha fått stå ut med en helt galen dag på jobbet (värre än vanligt) var det härligare än någonsin när arbetsdagen var slut. Blev genast på bättre humör när jag lämnade byggnaden och kom ut i det fina vädret. På tal om vädret så måste jag köpa mig en vårjacka. Kommer snart bli för varmt med vinterjackan känner jag.
Fikade med Malin idag i Haninge centrum. En supergullig tjej som jag träffade på Gillingebanan förra veckan. Vi verkar vara väldigt lika varandra på sättet vilket är jättekul. Jag är glad, hon är glad. Jag pratar på som bara den och det gör hon med. Vi kom i alla fall överens om att vi ska träffas snart igen. Alltid lika roligt att lära känna nytt folk!

Lite tankar

Det blev inget jobb för mig idag för att korkade jag tog fel på datum. Började tänka lite precis innan jag skulle åka hemifrån och tyckte att det verkade konstigt ifall jag skulle jobba kväll idag när jag ska jobba dag imorgon. Blir ju inga vilotimmar och så får inte schemat se ut enligt lag. Så jag ringde till Linn och fick bekräftat att det är nästa söndag jag ska jobba.
Har haft ganska mycket tid till att fundera över saker idag, som den tänkare jag är. Funderat över hur det kommer att bli om jag inte får arbeta kvar på Dagab. Det finns så många personer där som jag kommer att sakna enormt.
Ska självklart försöka hålla kontakten med folk men det brukar inte alltid vara så lätt. Särskilt inte för mig då jag har problem på den fronten sedan innan.
Försöker verkligen att bättra mig och inte konstant glömma bort att höra av mig till nära och kära. Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Jag är ju jätteglad över att jag har mina vänner. Många av dom har verkligen ställt upp för mig och funnits där när jag behövt prata ut. De förtjänar åtminstonde att jag hör av mig.

Sökandet har börjat

Har precis letat igenom ett flertal sidor på internet efter intressanta jobbannonser. Har faktiskt hittat ett par jobb som jag skulle kunna tänka mig. Ska bara skriva om mitt cv lite innan jag skickar iväg det.
Jag tror inte att det blir så överdrivet svårt för mig att hitta ett jobb. Så länge jag blir kallad på intervju så kommer allt att lösa sig. Därav pressen att skriva ett grymt cv. Kan faktiskt medge att jag har en tendens att lyckas få folk att gilla mig. Säkerligen för att jag alltid är så pratsam och trevlig. Ett butiksjobb skulle vara som gjort för mig. Tänk att få babbla med kunder hela dagarna! Tråkigt nog så tjänar man inte så bra vilket skulle krossa mig och mitt shoppingberoende. Ja, jag är shoppingberoende på riktigt och vet inte hur jag ska ta mig ur det.
Ska snart åka till jobbet för att dra in lite pengar. Skulle dock hellre sitta hemma hela dagen framför några bra filmer.

En seg dag

Sov 12 timmar inatt vilket har gjort att jag känt mig seg hela dagen. 12 timmar är för mycket när man är van vid att sova endast 2-4 timmar.
Så fort jag vaknade fixade jag mig lite snabbt och åkte in till stan för att möta Nadja. Vi drog till systemet en snabbis och sedan kollade vi runt i butiker. Jag åkte in till stan med inställningen att jag skulle shoppa massor och åkte därifrån utan en enda påse. FAN! Varför är det alltid så att man aldrig hittar någonting roligt att köpa då man har som mest pengar och är rejält shoppingsugen?! Återigen FAN!
Nu borde jag egentligen städa mitt rum, plugga körkortsteori och söka massor av jobb men det orkar jag inte. Ska istället ner till centrum med Rebecka för att köpa pizza. Sedan blir det faktiskt melodifestivalen trots att jag nästan är säker på att det kommer vara lika dåligt som förra gången.

Gillinge

Imorse blev det ingen promenad för min del då jag var alldeles för trött för att kliva upp ur sängen. Ställde om alarmet och klev upp 9 istället för 7. De extra timmarna behövdes verkligen.
Efter att ha gjort mig i ordning och valt skor med omsorg (med tanke på att jag skulle köra bil hela dagen) begav jag mig mot bussen.
Tyresö centrum, Gullmarsplan, Slussen, Danderyd sjukhus, Gillingebanan. Resan tog väl ungefär 1 timme och 40 min om jag minns rätt.
Åkte tvåvåningsbuss för första gången idag vilket var en upplevelse. Visste faktiskt inte att de kördes i Stockholm. Kändes inte så himla tryggt att sitta en halvmeter från framrutan, ca 2 meter upp i luften utan bälte. Tänk om det skulle ske en olycka?!
När jag satt där på bussen mot Norrtälje hade jag ingen aning om vart jag var. Skulle vara framme vid Gillingebanan 11:53 men det var jag inte. Bussen fortsatte att åka allt längre och längre på motorvägen. Passerade skyltar mot Arninge, Täby, Åkersberga och Vallentuna, namn på platser som jag känner igen från jobbet då vi levererar varor dit. Tillslut passerade jag även en skylt mot Gillinge vilket gjorde mig sjukt lättad. Jag hade inte åkt vilse och skulle komma fram i tid till incheckningen.
Hela dagen på Gillinge var jätterolig! Verkligen någonting jag skulle vilja göra om.
Vi fick känna på hur det kändes att krocka, volta i bilen, sladda och tvärnita på både sommar- och vinterväglag i hela 70 km/h. Det var också första gången någonsin som jag fick sitta i en bil HELT ensam och det var riktigt härligt. Längtar som tusan efter mitt körkort nu!

RSS 2.0